ВАС ВІТАЄ ЗЛАТОПІЛЬСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ! СЛАВА УКРАЇНІ ! ГЕРОЯМ СЛАВА !

Кольоровий пікнік у Златопільському ліцеї

Комфортне навчання в школі можливе, коли є баланс між навчальним навантаженням і часом для відпочинку. Важливо, щоб учні мали можливість відновлювати сили, займатися улюбленими справами та мати достатньо часу для розваг. Це допомагає підтримувати мотивацію та сприяє більш ефективному засвоєнню матеріалу.

Знаємо, що повернутися після літа до навчання ліцеїстам важко. Тому сьогодні у Златопільському ліцеї було проведено ряд активностей: спортивна руханка, естафети"Старти надій", бластерні бої. Крім того, лідери учнівського самоврядування вирішили організувати кольоровий пікнік. Їжа та декор були підібрані відповідно до обраної тематики. Ідея полягала в створенні веселого, яскравого та гарного настрою через кольори.🤍

Здається,все вдалося🥳

Інформативними для учнів стали у цей день і заплановані зустрічі.

Інспектори відділу запобігання надзвичайних ситуацій Новоукраїнського управління ГУ ДСНС України Івашко О.В. та Украдиженко С.В. показали ліцеїстам спорядження рятувальників, а також ознайомили з правилами пожежної безпеки в побуті та в умовах воєнного стану. Старшим інспектором з ЮП Новоукраїнського РВП СПД 1 м.Новомиргород капітаном поліції Німчіновою І. спільно з ПОГ Новоукраїнського РВП старшим лейтенантом поліції Кальним М. була проведена лекція на тему :"Їдь та ходи тихо - оминеш дорожнє лихо".

Новомирородська районна організація Товариства Червоного Хреста представила локації з активностями, які надали святу довершеності, руху та веселощів.

Дякуємо всім, хто був сьогодні з нами. ♥️

Дякуємо нашим воїнам за можливість жити та розвиватися 🇺🇦💪

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Інтервал між літерами
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування